Turisme Rural casa l'hereu  :: Guies de muntanya: senderisme, barrancs, escalada, raquetes de neu,  esquí de muntanya, etc. -

Guies de muntanya: senderisme, barrancs, escalada, raquetes de neu, esquí de muntanya, etc.

Per tal de conèixer racons amagats dels Pirineus, la seva història, la fauna i la flora, us recomanem rutes amb guia. Les empreses OBAGA i SALVATGINES són dues empreses d'activitats d'interpretació i estudi del medi. Podreu fer activitats amb raquetes de neu, senderisme, observació de fauna i flora, la brama del cèrvol, astronomia, etc.

  • Presentació de l'empresa SALVATGINES:

Salvatgines és una empresa especialitzada en l’observació de la fauna salvatge i en l’educació ambiental. 

Realitzem sortides per a observar: cérvols, daines, isards, cabirols, rapinyaires, ocells de muntanya, i també ens endinsem a la terra de l’ós bru. Ens desplacem en 4x4 fins als punts estratègics d’observació de la fauna. Ensenyem a utilitzar els telescopis terrestres i prismàtics, com a eines clau per a gaudir de la fauna sense molestar-la. 

Hem creat activitats d’educació ambiental per a poder descobrir la natura de ben a prop amb família. Això ens permet donar a conèixer tots aquells animalons que costen de veure, la fauna del riu, el món dels ratpenats i els habitants de les caixes niu. 

L’objectiu principal d’aquest projecte és; permetre gaudir als amants de la natura d’una experiència única d’observació i aprenentatge de la fauna salvatge del Pirineu.

Podeu contactar vosaltres mateixos o si voleu us organitzem la sortida. 


L'Estisora de Casa l'Hereu
C/ Únic s/n - Montcortès del Pallars
973 662 191 - 636 882 887
L’Estisora (PL–000707)
Lo Galliner (HUTL-000375)
La Casa | Reserves | Localització | L'Estany de Montcortès
www.casalhereu.com | info@casalhereu.com

Telf: +34 636 882 887 (whatsApp) facebook twitter flickr Youtube
Nota legal
programació web koollook
© casalhereu.com