Turisme Rural casa l'hereu  :: Turisme per la Vall Fosca  - Telefèric Estany Gento. Vall Fosca.

Turisme per la Vall Fosca

A la Vall Fosca hi ha una de les entrades al Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici. Es tracta d'una de les zones lacustres més importants de Catalunya en la qual hi ha alguns dels cims més alts dels Pirineus, el més proper és el pic de Peguera que té 2987m d'altitud.

Un lloc fantàstic per a practicar l'esport tant a l'estiu com a l'hivern (senderisme, escalada, BTT, esquí de muntanya, raquetes, pesca, etc.), gaudir de la natura i la tranquilitat.

Durant els mesos d'estiu (juny, juliol, agost i setembre) podreu gaudir del servei del telefèric, situat a la part més alta de la vall i que permet pujar de l'estany de Sallente a l'estany Gento. Des d'allí es poden fer moltes rutes a peu per a tots els nivells, des de pujar a cims com el Montseny de Pallars, el Monterroio, la Pala Pedregosa o el Peguera entre d'altres, fins a excursions més senzilles com són: seguir el camí del carrilet fins a la càmara d'aigües o pujar fins a l'estany i el refugi de Colomina.

La Vall Fosca presenta un gran nombre de poblets amb encant i el museu hidroelèctric. Per a més informació sobre la zona i horaris del telefèric podeu consultar la web de la Vall Fosca.

Durant tot l'any a la Vall Fosca es realitzen un gran nombre d'activitats: fires, teatre, cinema, xerrades, etc. Visita l'agenda cultural de la Vall Fosca i gaudeix d'un gran nombre d'activitats.

Sol·licita allotjament a CASA L'HEREU.


L'Estisora de Casa l'Hereu
C/ Únic s/n - Montcortès del Pallars
973 662 191 - 636 882 887
L’Estisora (PL–000707)
Lo Galliner (HUTL-000375)
La Casa | Reserves | Localització | L'Estany de Montcortès
www.casalhereu.com | info@casalhereu.com

Telf: +34 636 882 887 (whatsApp) facebook twitter flickr Youtube
Nota legal
programació web koollook
© casalhereu.com