Exteriors de la Casa

EL CORRAL: Al costat de la casa hi ha el corral on hi ha conills, gallines, pollastres i una família d'ovelles que va augmentant any rere any. Les ovelles entren i surten lliurement pasturant pel prat que rodeja la casa. Només llevar-vos al matí les podreu veure péixer pel prat, i si fa molt de sol aneu-les a buscar dins del corral.

Pels voltants de la casa us vindran a visitar els nostres gats i també el gos, el Rai. Els gats i el gos de la casa conviuen com una família, els podreu veure menjant, dormint i passejant de costat.

Tots els animals són una gran companyia i diversió per a petits i grans.

Cap a finals de maig, principis de juny xollem les ovelles. En aquest video podreu veure la xolla d'ovelles del maig del 2014. Veniu a veure-ho!!!

L'HORT: Un dels jardins més preuats és l'hort, no tan sols pel goig que fa, sinó perquè es pot menjar. Durant la temporada d'estiu podreu degustar alguns dels productes cultivats a Casa l'Hereu.

L'hort es comença a treballar cap al març, que és quan es prepara la terra i s'adoba amb els fems del corral i el compostatge casolà. Cap a l'abril-maig s'hi comencen a plantar les patates, enciams, tomates, mongetes, carabassons, carabasses i tota mena d'hortalisses que al juny comencen a donar fruit.

Si voleu saber més coses del nostre hort o de com cultivar-ne un, consulteu l'apartat d'activitats referent a l'hort i ANIMEU-VOS A FER HORT!

Casa l'Hereu us oferirà un cistell de degustació a l'arribar. Bon profit!!!

  - L'hort i el Corral Turisme Rural casa l'hereu
L'Estisora de Casa l'Hereu
C/ Únic s/n - Montcortès del Pallars
973 662 191 - 636 882 887
L’Estisora (PL–000707)
Lo Galliner (HUTL-000375)
La Casa | Reserves | Localització | L'Estany de Montcortès
www.casalhereu.com | info@casalhereu.com

Telf: +34 636 882 887 (whatsApp) facebook twitter flickr Youtube
Nota legal
programació web koollook
© casalhereu.com